Choď na obsah Choď na menu
 


Hitparáda klipov pre Gemerland 2009

Príspevky

Britney Spears- Baby On More Time

3. 5. 2009

Mladá a krásna Britney Spears svoju kariéru roztočila najmä singlom Baby On More Time. Britney ma za sebou niekoľko škandálov. Je našou poslednou novinkou. Hitparádu na Gemerlande vyhodnotíme v septembri a nasadíme nové hity. Príjemnú zábavu.
 

Jana Kirschner- V cudzom meste

3. 5. 2009

O Jane Kirschner sme už na Gemerlande písali, takže sa speváčke vo väčšom rozsahu už venovať nebudeme. Ďalšou novinkou je Jana Kirschner a hit v Cudzom meste.
 

Scatman John- Scatman

3. 5. 2009

Určite si mnohí pamätáte na ”koktavého” Scatmana Johna. Nie priatelia, nevysmievam sa. Len žasnem nad človekom, ktorý dokázal zaspievať a pritom nekoktal. Aj to prinesli 90-te roky. Takže, prichádza Scatman John s hitom Scatman.
 

Madonna- Frozen

3. 5. 2009

Kráľovná popu Madonna vždy vedela, ako dostať fanušikov. Singel Frozen je síce smutný, kde speváčka zdôrazňuje: ,, Keby som mohla roztopiť tvoje srdce, nikdy by sme sa nerozišli”, ale predovšetkým sa pri nej veľmi dobre relaxuje.
 

Depechce Mode- Enjoy The Silence

3. 5. 2009

S vlnou Depeche Mode neprišla len nová móda, ale samozrejme aj nový druh hudby. Elektronika. Teda elektronická hudba, ktorá obsahuje mnoho syntentizátorov a iných prvkov. Enjoy The silence má pochmúrny text a názov v preklade znamená ”Uži si ticha”.
 

Beáta Dubasová- Vráť mi tie hviezdy

3. 5. 2009

Slovensko donedávna žilo objavom speváčky, ktorá si hovorí Kristína. Prespievala pesničku od Beáty Dubasovej Vráť mi tie hviezdy. V hitparáde klipov vám však ponúkam pôvodnú verziu tejto skvelej skladby.
 

Dario G.- Sunchyme´

3. 5. 2009

Deviatou novinkou je Dario G. s hitom Sunchyme. Myslím si, že k tejto piesni netreba žiaden komentár. Stačí sa len započúvať a pocity sa dostavia samé.
 

Olympic- Jasná zpráva

3. 5. 2009

Jasná správa je aj to, že sa zo zahraničnej hudobnej scény presúvame do Čiech. Ďalšou novinkou je skupina Olympic. Singel Jasná zpráva zarezonoval najmä v 80.-tych rokoch.
 

Al Bano Carrisi & Romina Power- Felicita

3. 5. 2009

Šiestou novinkou je perfektný duet v zoskupení Al Bano Carrisi & Romina Power. Hit Felicita vyvoláva príjemné spomienky. Tu sa spieva samozrejme o láske. Všetkým milovníkom 80-tých rokov prajem príjemný hudobný zážitok.
 

Silvia Slivová- Nemožná (Fontána pre Zuzanu)

3. 5. 2009

,,Chlapec ako mnohí a predsa si iný.” To sú úvodné slova pesničky s názvom Nemožná. Singel naspievala Silvia Slivová k hudobnému filmu Fontána pre Zuzanu. Už spomínaný hit sa ihneď ujal vo všetkých rádiach a na diskotékach. My vám ho ponúkame ako piatu novinku.