Choď na obsah Choď na menu
 


Hitparáda klipov pre Gemerland 2009

Príspevky

Guns ”N” Roses - November Rain

3. 5. 2009

V našej hitparáde si prídu na rad aj fanúšikovia rocku. Štvrtou novinkou je skupina Guns ”N” Roses a chytľavý hit November Rain. (Novembrový dážď). Síce nasledujú poriadne horúce mesiace, ale vždy je tú prvá pomoc v podobe príjemného osvieženia.
 

Barbara Haščáková- Srdce, kotva, kríž

3. 5. 2009

Srdce, kotva, kríž sú symboly, ktoré hýbu svetom. Stretávame sa s nimi v každodennom živote. Srdce znázorňuje samozrejme lásku, kotva zas nádej a kríž predstavuje vieru. Barbaru Haščákovú poznáme najmä zo skupiny MC Eric & Barbara. Srdce, kotva, kríž sa uchádza o vašu priazeň ako tretia novinka.
 

La Bouche- Be My Lover

3. 5. 2009

Druhá novinky je až priam diskotéková. Hit Be My Lover má ”šťavu”, z ktorej sa dá piť hocikedy. Pieseň bola neodmysliteľnou súčasťou všetkých dobrých zábav. Tak sa poďme zabávať!

 

Petr Muk- Zrcadlo

3. 5. 2009

Milí fanúšikovia dobrej hudby, dnes štartuje ďalšie kolo Hitparády klipov. Ako sme vás už na Gemerlande informovali, v tejto časti si budete môcť vychutnávať hity z 80-tych a 90-tých rokov. Vitajte! Prvou novinkou je Petr Muk a jeho nestarnúci český hit Zrcadlo. Pesnička je rytmická, príjemná a dokáže spestriť deň. Zrkadielko, zrkadielko povedz že mi?