Choď na obsah Choď na menu
 


23. októbra 2010 som dostal možnosť spolumoderovať slávnostný galaprogram venovaný štyridsiatemu výročiu založenia folklórneho súboru Rimavan. Vďaka moderátorke Veronike Žilkovej z televízie LocAll som sa ocitol na doskách pódia v Mestskom kultúrnom stredisku v Rimavskej Sobote.

 

Nikdy som si ani nepomyslel, že niekedy v mojom živote budem stáť na pódiu a moderovať slávnostný program. Však voľakedy som v Dome kultúry sedel ako divák.  No 23. októbra sa všetko zmenilo. Vďaka mojej najlepšej kamarátke Veronike som si mohol vyskúšať ako mi to vôbec pôjde. Napokon moja časť stužky zo Stužkovej  aj vychádza. Nuž veru, Ľudka Zaťková to dobre napísala. „Miro behá so slúchadlami po škole, všetkým vraj vysvetľuje, že hudba mu robí dobre. Na dráhu moderátora sa Miro chystá, takže bude moderátorom, pri najhoršom bude básnikom”. Veru Ľudka sedí to!

Obrázok  

Veronika Tebe chcem z celého srdca poďakovať za ponuku, ktorú som veľmi rád využil.

 

Obrázok

 

 Obrázok

Každopádne ďakujem/e všetkým divákom, ktorí nám ťapkali a boli radi, že v tomto meste nastúpila určitá zmena. Starší dali prednosť mladým.  My mladí sme budúcnosť. My mladí sa radi naučíme aj od vás starších, ale k tomu treba pristupovať aj s určitou láskou, s ktorou nám treba pomaly odovzdať vaše posolstvá.

Obrázok

 

 

 

 

 

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.