Choď na obsah Choď na menu
 


V skratke o mne:

 

     som človek, ktorý miluje ľudí, rad komunikujem a pritom som aj ambiciózny. Hudba je liek na všetko: na radosť, ale aj hnev či utrápenú dušu. Chcel by som pracovať v rádiu. To je moja najväčšia túžba. Ako technik a moderátor v jednom. Rád tvorím. Sem-tam niečo napíšem do novín.  Vysielal som prostredníctvom internetu. Keby niečo, tak www.extra.estranky.sk  , alebo www.radioextra.sk.

 

Ani improvizácia bez prípravy predsa nefunguje.  Mam aj dosť technické sklony. Vyštudoval som elektrotechniku. Našťastie som ešte nezasvietil. Možno raz zablikam v nejakom rádiu. :-D

 

Rád chodím do prírody, pokiaľ neochoriem- alergia. Ale zo športu napríklad rad bicyklujem či plávam. Oddych je tiež potrebný. Milujem paradajkovú polievku, ktorú by som jedol, aj každý deň. Keď som šťastný tak tvorím básničky. Tak isto ich píšem, ak som smutný. Však, život je ako zebra.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Mark89

(BEZ KOMENTÁRA, 22. 4. 2010 11:51)


Servus! Len tak som tu zavítal lebo som nemal čo robiť a našiel som tvoj link na túto web stránku! Musím ti povedať, že je perfektná, lebo tu rozpisuješ celý tvoj život! Ináč je mi ľúto, že tvoji rodičia už nie sú medzi nami! Ja by som to zatiaľ neuniesol! Prajem ti do života veľa šťastia a zdravia! Prajem ti toho naj lásku pod slnkom! S pozdravom Mark89

16. 06. 2008 17:10

bez nadpisu - len tak...

(Ledermen, 29. 4. 2008 22:23)

S údivom som čítal riadky textu, ktoré sú na tejto stranke.
Je tu veľa vecí, ktore som o Tebe nevedel a práve tu som sa to dozvedel.
Pekné vyznanie.....

P.S. Držím palce, aby si našiel do života toho pravého a život bol krajší a milší, ako obdobie, ktoré momentálne prežívaš.

Ledermen

Krátky pozdrav

(Miro & Monet, 20. 2. 2008 23:57)

Ahoj Mirko, len som sem práve nakukol a som milo prekvapený ako otvorene tu o sebe píšeš.Ešte sa tu vrátim a zotrvám dlhšie,a samozrejme aj čo to napíšem.
Zatiaľ ahoj