Choď na obsah Choď na menu
 


Ako ich získať: 

 

Obrázok

 

 

Ľudia narodení v znamení Panny pociťujú príťažlivosť k tým ľuďom, ktorí sú milí alebo v ktorých je nejaké čaro, niečo mimoriadne. Obdivujú duchaplnosť, vynachádzavosť. Ak tým nedisponujete, pokúste sa to nahradiť miernou dávkou dobrého vkusu. Dajte najavo, že aj vy sa zaujímate o umenie, hudbu, divadlo. Predplaťte si nejaký časopis, ktorý by vám rozšíril obzor v tejto oblasti, aby ste nepohoreli v najnevhodnejšom okamihu. S otrepanými frázami nepochodíte. Zabudnite na pikantné príhody, ktoré sa vám pri inej príležitosti tak dobre osvedčili.
Panny lipnú na svojej práci, sú naozaj vytrvalé. Patria medzi ten malý počet ľudí, ktorí po uplynutí pracovného času si ešte upratujú písací stôl. Na návštevách pomáhajú vynášať taniere, vyprázdňovať preplnené popolníky, utierať stopy po pohároch na nábytku, pričom okolo je zábava v plnom prúde.

Neberte ženu narodený v znamení Panny na prepychové, drahé miesta, teda tam, kde sa zdá, že je každý halier vyhodený nadarmo. Panna nenávidí plytvanie. Ak si lámete hlavu nad darčekom, niet lepšieho ako nejaká 'dobrá' kniha alebo platňa. Pri obliekaní uplatňujú klasický a solídny vkus - hodváb, zdržanlivé farby, voňavku s vôňou citrónu alebo nejakej kvetiny. Prispôsobte sa tomuto štýlu, a všetko bude v poriadku. Panny sa radi dívajú na svojho partnera s obdivom, radi uveria, že partnerova vzdelanosť, kultúrna rozhľadenosť, záujmy, spoločenská úroveň je aspoň na ich úrovni.

Zbožňujú všetko, čo napomáha technickej stránke ich práce. Preto výstavy kancelárskeho nábytku, strojárske veľtrhy, výstavy nástrojov a náradia alebo jarmok s kuchynskými potrebami sú pre nich oveľa romantickejším miestom než pre tých, ktorí sa narodili v iných znameniach Zverokruhu.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.