Choď na obsah Choď na menu
 


Odkedy ma majiteľka istého nemenovaného internetového gemerského kopla do zadku, vytvoril som si vlastné internetové noviny. Nemohol som sa prizerať ako manipuluje verejnou mienkou. Mojou prioritou sú média bez akejsi manipulácie a zvyšovania svojho blaha na úkor ľudí. Mám rád ľudí, a preto som rád, ak Regionoviny robia spolu so mnou a s nami. Na pomoc som si zavolal môjho priateľa Tomáša, ktorý mi pomohol keď som to najviac potreboval. Je spolumajiteľ Regionovín. Šikovný chalanisko.Dal som mu úlohu manažovať naše internetové noviny.  Neskôr som oslovil moju dlhoročnú kamarátku Andreu Koskovú s prosbou či by nechcela prispievať do naších novín a zároveň robiť korektorku. Ponuku samozrejme rada prijala a dodnes s nami spolupracuje, Nad názvom internetového portálu som rozmýšľal trošku dlhšie. Chcel som, aby to niečo rezonovalo, ale aj spájalo ľudí. Regionoviny patria úplne každému bez ohľadu na vek, pohlavie či rasu. Pre nás ste všetci rovnakí a plnohodnotní. Každý z vás niečo dokáže, preto to všetkým chceme ukázať. Prešiel som mnoho domácnosti a spoznal veľa ľudí. Na Slovensku máme toľko talentov o ktorých niet chýru ani slychu. V minule som zašiel k susede a čo nevidím? Mama so synom kreslia portrét Michaela Jacksona. Nesmierna nádhera. Určite je mnoho básnikov či maliarov, alebo hercov a ďalších umelcov i šikovných ľudí. Každý z nás predsa niečo dokáže. Nebuďme súkromníkmi za každú cenu. 

 

Obrázok Jednoducho áno!  Už ma prestali baviť ostatné média, ktoré využívajú každú slabosť človeka. My chceme ukázať nádhery. Načo nám je Superstar a mnoho ďalších formátov ktoré vám vymývajú mozog a negatívne spravodajstvo, ktoré vás dokáže zdegradovať tak, že si mávnete rukou a poviete aj tak mi je už všetko jedno.  Slovensko je silný národ. Prežili sme si ťažkú minulosť. Nedajme šancu nikomu meniť naše myslenie. Všetko plnohodnotné sa ukrýva len a len vo vás. Vždy treba dať najavo čo cítite, netreba sa báť. Keď všetci budeme na všetko kašľať , tak tí vysoko budú s nami zametať ako metla dlážku. To predsa nechceme. Buďme sami sebou. Finančná kríza, hospodárska kríza nehrozí pokiaľ sa ľudia budú poznať. Pokiaľ sú ochotní si pomáhať a podporovať sa. Pokiaľ všetci priložíme ruku k dielu, tak všetko funguje inak. Je to ako puzzle. Každý dielik je veľmi dôležitý nato, aby sme mohli poskladať nejaký obraz. Ako náhle chýba jedna časť, tak je obraz nepoužiteľný. Preto by sa ľudia mali spamätať a ísť cestou spoločne. Ak každý bude lobovať len sám za seba, tak každý pomrie. Svet už nemôže takto fungovať. Človek chce stále viac a viac, ale prečo sa nemôže uskromniť? Áno možno toto slovo je niektorým cudzie. Mnoho ľudí chce stále ja všetko a ty nič. Tak je to aj s prácou. Niekto má 4 zamestnania a niekto ani jedno. Je to výplod kapitalistickej spoločnosti. Nuž krajiny nemôžu dať každému podnikať a tobôž prácu.  Človek nemá síce prácu, ale má hodnoty, ktoré sa skrývajú v každom v nás. Práve preto nám ukážte čo dokážete.

Posielajte nám vaše výtvory, maľby, kresby či fotografie, alebo videa, či vaše ručné práce, Hoc čo čo by mohlo ľudí zaujať, Sme tu iba pre vás,

Sú to aj vaše Regionoviny.