Choď na obsah Choď na menu
 


Miroslav  (29.3.)

 

Mužské meno Miroslav má slovanský pôvod a význam mena je "mier slávi", "mierumilovný". Nositeľov tohto obľúbeného mena oslovujeme Miro, Mirko, Mirec, Miňo. Meniny oslavujú 29. marca.
Miroslavovia majú trochu drsnú povahu. Neveria rozprávkam, dôležitá je pre nich realita. Podobajú sa tŕnistému kríku borievke, ktorý je ich rastlinným totemom.
Zvyčajne sú to výstrední a materialisticky založení ľudia. Zavše dospejú k slepej oddanosti a sú ochotní ísť do ohňa pre tých, ktorých ľúbia. Ak sa však vo vzťahu sklamú, ich reakcie môžu byť nepredvídateľne hrozivé.
Ich inteligencia je praktická. Túžia napredovať krok za krokom, ale účinne. Práce sa neboja. Už od mladosti môžu rodičia postaviť Mirkov pred náročné úlohy, či už v intelektuálnej, alebo fyzickej rovine.
Ich životaschopnosť by mohla byť aj lepšia, no títo muži zvyknú pochybovať sami o sebe, a tak sa pripravujú o cennú energiu. Ich zdravie je priemerné, podlieha rizikovým vplyvom ich duševného života. Pri pohľade zvonku sa zdá oveľa pevnejšie, ako je v skutočnosti. Mali by si dávať pozor najmä na pečeň a pľúca.
Ovplyvňuje ich planéta Saturn a Urán. Ich šťastné farby sú modrá, čierna, ochranné rastliny borievka, nezábudka, ochranné kamene olivín a smaragd.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.