Choď na obsah Choď na menu
 


Hit týždňa pre Gemerland 2009

Príspevky

Akon- Beautiful

10. 5. 2009

Po kratšej prestávke sme tu opäť s Vašou obľúbenou hudobnou rubrikou Hit týždňa. ,,Si nádherná” Krásne vyznanie od šarmantného Akona.
 

Ciara feat. Justin Timberlake- Love Sex Magic

18. 4. 2009

Gemerland vám opäť prináša do rubriky "Hit týždňa" ďalšiu novinku. Každú sobotu pre vás pripravujeme niečo na oddych a zábavu. Tak sa kľudne pridajte a relaxujte. Dnes si predstavíme úžasnú Ciaru v spolupráci s Justinom Timberlakom. Hit sa volá "Love Sex Magic".
 

Komajota-Sedem nocí

11. 4. 2009

Zo zahraničia sa znovu presúvame ku nám na Slovensko. V rubrike Hit týždňa si posvietime na prešovskú kapelu Komajota. Máme sobotu, tak vitajte v rubrike Hit týždňa
 

Pussycat Dolls – Jai Ho

4. 4. 2009

Donedávna sa v rádiách obmieľala pesnička s názvom ″I Hate This Part″ Prejde zopár mesiacov a dievčenská skupina ″vystrelí″ nový hit. Tento krát sa nám krásne dámy predstavia v hite ″Jai Ho″.
 

Enrique Iglesias Feat. Ciara- Takin´ Back My Love

28. 3. 2009

Opäť tu máme víkend a s ním vám pravidelne prinášame rubriku hit týždňa. Internetový portál Gemerland je tu pre všetkých milovníkov dobrej hudby. Tento raz som rozmýšľal trošku dlhšie, ako obvykle. Striedajú sa tu dámy a páni. Samozrejme umelci. Speváci a speváčky. Ako okoreniť našu rubriku? Dlho som neváhal a dospel k záveru, že teraz to bude duet.
 

Kelly Clarkson - My Life Would Suck Without You

21. 3. 2009

Po týždni strieda Zuzanu Smatanovú ďalšia veľká hviezda. Opäť je tu hit týždňa. Teraz vám prinášame skvelú Kelly Clarkson a jej tanečný hit " My Life Would Suck You ".
 

Zuzana Smatanová- Včely

14. 3. 2009

Vďaka včelám si môžeme osladiť život.. No niekedy tieto pichľavé stvorenia dokážu poriadne poštípať. Ale toto "štipkanie" je celkom príjemné. Hovorím o Zuzke Smatanovej a jej aktuálnom hite Včely.
 

Jason Mraz- I´m Yours

7. 3. 2009

Sobota na Gemerlande patrí všetkým, ktorých zaujíma predovšetkým hudba. Dnes si trošku priblížime speváka Jasona Mraza a hit "I´m Yours".
 

Lady Gaga- Poker Face

28. 2. 2009

Tvorcovia internetových novín Gemerland, myslia na vás každú sobotu a vždy vám prinášajú nové a aktuálne pesničky v rubrike "Hit týždňa". Táto sobota bude patriť speváčke Lady Gaga a hitu Poker Face, pri ktorej si môžete zatancovať, alebo kľukne umývať riad. Jednoducho sa to príjemne počúva.
 

Leona Lewis- Run

21. 2. 2009

Musím sa priznať, že pieseň "Run" som si musel vypočuť aspoň šesťkrát a už po prvom vypočutí ma chytila za srdce. To by nebola lyrická Leona. V rádiách sme ju spoznali vďaka hitu "Bleeding Love" či "Better In Time". O Britskú speváčku sa bije nie jeden producent. Spolupracovať s ňou chcú aj také hviezdy ako Whitney Huston či raper P. Diddy